Skip to main content

 

Pakjes- en koerierdiensten verwerken een alsmaar toenemend aantal verzendingen. Tegen 2021 wereldwijd naar schatting 4,15 miljard per jaar. Om die hoeveelheid vlot en correct bij de eindklant te krijgen, speelt track-and-trace via video een grote rol. Beschadigde of onvolledige pakketten opsporen, gaat namelijk een stuk sneller met een track-and-trace videosysteem dan manueel.

De gemiddelde koerierservice heeft ongeveer 6 minuten nodig om beschadigde of slecht verpakte pakketjes manueel op te sporen. Dat is een gigantisch tijdverlies, zeker als de zoektocht meermaals per dag noodzakelijk is.

Wat is track-and-trace via video?

Track-and-trace via video is een erg betrouwbaar en snel systeem om pakketten of producten in een productieomgeving te traceren. Het systeem maakt gebruik van een unieke product-tag in combinatie met videocamera’s die de tag kunnen lokaliseren en lezen.

 

Van zodra een fout artikel wordt opgemerkt, kan de operator het pakketje via de camera’s opsporen en volgen. Het systeem houdt daarbij rekening met de snelheid van de band en de te volgen route.

Voordelen van track-and-trace via video

Operatoren hoeven niet langer urenlang beelden te analyseren. Dat doet het systeem voor hen en het focust daarbij op cruciale details. De tijd om een pakket op te sporen halveert daardoor.

Andere voordelen zijn:

  • verhoogde productiviteit
  • videobeelden sluiten discussies met leveranciers en klanten uit
  • snellere service en verhoogde kwaliteit leiden op termijn tot een betere reputatie

TIM Security and track-and-trace via video

Wilt u meer weten over track-and-trace via video? Onze camerabewakingsystemen zijn uitgerust met de nieuwste technologie waardoor het traceren van problemen in een productieomgeving sneller gaat.

Contacteer ons

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac