Skip to main content

Brandbeveiliging voor woningen en bedrijfsgebouwen

Wij voorzien uw brandbeveiliging

Bij Tim Security voorzien we uw woning van een brandbeveiliging. Ook zorgen wij voor volledige branddetectiesystemen voor industrie- en KMO-gebouwen.

Brandbeveiligingen hebben in het verleden al meermaals hun nut bewezen door het redden van mensenlevens. Rookmelders en branddetectoren stellen ons in staat om snel te reageren. Hierdoor vermijden we catastrofale gebeurtenissen.

Daarnaast vermijdt u ook het risico om in een vingerknip al uw bezittingen in rook te zien opgaan. Een brand is genadeloos.

PS: Het is niet voor niets dat rookmelders sinds 2020 verplicht zijn in alle woningen.

Brandbeveiliging voor uw woning

In 2020 vonden er maar liefst 11.452 woningbranden plaats. Dit aantal stijgt jaarlijks door de toename in het gebruik van elektrisch oplaadbare toestellen. Daarom is het uiterst noodzakelijk om een goede brandbeveiliging te hebben om catastrofale taferelen zoals woningbranden te voorkomen.

Wat houdt een brandbeveiliging voor uw woning juist in?

  • Branddetectoren die wij aansluiten op uw alarmsysteem. Indien u geen alarmsysteem heeft voorzien wij uw woning van autonome branddetectoren.
  • Rookmelders die u alarmeren wanneer deze rook detecteren. Rookmelders hebben in het verleden dan ook al tal van levens gered.
  • Gas- en CO-detectoren die u behoeden van vergiftiging. Uitermate gevaarlijk aangezien u een ophoping van gas of CO2 in uw woning niet met het blote oog waarneemt.

BOSEC certificatie

Het BOSEC certificaat wordt toegewezen aan beveiligingsbedrijven die de internationale en nationale normen omtrent branddetectie naleven. Daarnaast garandeert dit certificaat ook dat wij voldoen aan de nodige kwaliteitscriteria om te beantwoorden aan uw behoeften.

Wilt u uw bedrijfspand laten beveiligen tegen brand?

Brandbeveiliging voor uw bedrijfspand

U steekt al uw tijd en moeite in uw bedrijf. U wilt dit dan ook niet allemaal verliezen in een oogopslag omwille van een brand. Bij Tim Security helpen wij uzelf hiertegen te wapenen.

Wat houdt een brandbeveiliging voor uw bedrijfspand juist in?

  • Wij delen uw bedrijfspand op in lussen die elk een aantal detectoren bevatten. Een lus is bijvoorbeeld de eerste verdieping van uw gebouw. Elke lus vormt één alarm.
  • Elke detector in uw brandbeveiligingssysteem is individueel traceerbaar wanneer we een adresseerbaar systeem voor automatische branddetectie plaatsen.

Wilt u uw bedrijfspand laten beveiligen tegen brand?

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac