Skip to main content

Een reis doorheen de tijd

In 1996 stampten Alain Detienne en Patrick Van Liempt Tim Security uit de grond. Ondertussen voorzien we reeds een kwarteeuw lang particulieren en bedrijven van beveiligingsinstallaties op maat.

17 jaar later stapte Anthony, de zoon van Alain Detienne, mee in het bedrijf. Vijf jaar lang ontfermde hij zich over de sales van Tim Security waarna hij doorgroeide tot General Manager van het bedrijf. In 2018 vond een aandelenoverdracht plaats waarna vader en zoon nu samen aan het roer van Tim Security staan.

Wij evolueren mee

Bij Tim Security bieden we zowel beveiligingssystemen aan voor bedrijven als particulieren. Hierdoor zetten we onszelf in de markt als toonaangevende installateur van beveiligingssystemen.

In een snel evoluerende markt is het belangrijk dat we onszelf blijven specialiseren. Daarom werven we collega’s aan die we vormen tot specialisten in één of meerdere technieken. Daarnaast scholen we elk jaar onze installateurs bij om hen op de hoogte te houden van de nieuwste technologieën. Op deze manier zorgen we ervoor dat u geniet van een optimale beveiliging.

High-security afdeling

Bij Tim Security beschikken we over een speciale afdeling die zich uitsluitend focust op het beveiligen van bedrijven met een hoog risico zoals diamantairs en juweliers.

Bent u actief in één van deze sectoren? Dan weet u ons te vinden!

Onze diensten

Wij voorzien uw woning of bedrijf van kop tot teen op de volgende manieren:

Alarmsystemen

Inbraakbeveiliging op maat

Ontdek meer

Camerabewaking

Zowel binnen als buiten

Ontdek meer

Brandbeveiliging

Zowel particulier, KMO en industrie

Ontdek meer

Toegangscontrole

Géén sleutels meer, wel 100% controle

Ontdek meer
Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac