Een reis doorheen de tijd

In 1996 stampten Alain Detienne en Patrick Van Liempt Tim Security uit de grond. Ondertussen voorzien we reeds een kwarteeuw lang particulieren en bedrijven van beveiligingsinstallaties op maat.

17 jaar later stapte Anthony, de zoon van Alain Detienne, mee in het bedrijf. Vijf jaar lang ontfermde hij zich over de sales van Tim Security waarna hij doorgroeide tot General Manager van het bedrijf. In 2018 vond een aandelenoverdracht plaats waarna vader en zoon nu samen aan het roer van Tim Security staan.

Wij evolueren mee

Bij Tim Security bieden we zowel beveiligingssystemen aan voor bedrijven als particulieren. Hierdoor zetten we onszelf in de markt als toonaangevende installateur van beveiligingssystemen.

In een snel evoluerende markt is het belangrijk dat we onszelf blijven specialiseren. Daarom werven we collega’s aan die we vormen tot specialisten in één of meerdere technieken. Daarnaast scholen we elk jaar onze installateurs bij om hen op de hoogte te houden van de nieuwste technologieën. Op deze manier zorgen we ervoor dat u geniet van een optimale beveiliging.

High-security afdeling

Bij Tim Security beschikken we over een speciale afdeling die zich uitsluitend focust op het beveiligen van bedrijven met een hoog risico zoals diamantairs en juweliers.

Bent u actief in één van deze sectoren? Dan weet u ons te vinden!

Onze diensten

Wij voorzien uw woning of bedrijf van kop tot teen op de volgende manieren:

Alarmsystemen

Inbraakbeveiliging op maat

Ontdek meer

Camerabewaking

Zowel binnen als buiten

Ontdek meer

Brandbeveiliging

Zowel particulier, KMO en industrie

Ontdek meer

Toegangscontrole

Géén sleutels meer, wel 100% controle

Ontdek meer