Skip to main content

Beveiligingssystemen voor particulieren en bedrijven

Maatwerk voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem afgestemd op uw behoeften en noden? Dan bent u bij Tim Security aan het juiste adres.

Wij voorzien beveiligingssystemen voor zowel particulieren als kleine en grote ondernemingen. Dankzij ons team aan specialisten voorzien wij alle soorten klanten van een beveiligingssysteem.

Onze troef

Elk project starten wij met een uitgebreide risicoanalyse van uw woning of bedrijf. Eén van onze experts komt bij u langs om uw locatie te bekijken door de ogen van een inbreker.

Op basis daarvan werken wij een gedetailleerd plan uit voor uw optimale beveiliging. Dit plan houdt volgende elementen in:

  • Welke beveiliging u best gebruikt.
  • Hoe de plaatsing zal plaatsvinden.
  • Hoe wij uw beveiliging onderhouden en de nodige interventies sturen en controleren.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf zijn?

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac