Skip to main content

Vandaag de dag hoor je bij elke internetprovider info over het plaatsen van Fiber Netwerken. De reden hiervoor is om de huidige infrastructuur te voorzien voor de dag van morgen. Zo wordt er een veel hogere kwaliteit van internet voorzien voor de klant. Alles wat je tegenwoordig koopt van elektronica kan op één of andere manier verbonden worden met het internet ( net zoals uw huidig alarmsysteem van Tim Security).  Daardoor is het analoge tijdperk aan zijn limieten gekomen en dient men over te schakelen naar nieuwere manieren om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.

Voor de klanten, die momenteel nog een oudere Analoge telefoonlijn gebruiken voor doormelding van alarmen, zal deze verbinding in de nabije toekomst anders dienen te verlopen. Wanneer deze Analoge lijn, op een bepaald ogenblik niet meer beschikbaar zal zijn op uw locatie , dan kan Tim Security U hierbij ondersteunen om uw connectiviteit te blijven behouden.

Veranderd mijn huidige systeem?

Afhankelijk van Uw huidig systeem kan er dan een aanpassing worden voorgesteld, waardoor uw verbinding zal blijven werken.

We proberen met deze blog onze huidige en toekomstige klanten hiervan op de hoogte te brengen , zodat dit proactief kan worden aangepakt.

Zodoende kan bij een aankondiging van het verdwijnen van de analoge lijn bij jou thuis, reeds een IP module voorzien op uw systeem zodat uw verbinding gewaarborgd kan blijven.

Nog vragen over uw eigen systeem?
Twijfel niet om ons team te contacteren

Leave a Reply

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac