Skip to main content

Met een systeem voor gronddetectie creëer je een bewaakte perimeter die voor potentiële indringers volledig onzichtbaar blijft. Het detectiesysteem wordt volledig weggewerkt in de ondergrond. Het systeem is perfect geschikt voor de elektronische bewaking van zowel particuliere domeinen als industriële sites. Je kan gronddetectie combineren met camerabewaking. Het detectiesysteem zorgt voor de alarmering, de camera’s voor de aanvullende beelden ter verificatie.

Een systeem voor gronddetectie bestaat uit twee buizen die op een vaste afstand van elkaar ongeveer 25 centimeter onder de grond worden geplaatst. In de buizen zit een vloeistof. De buizen zijn uitgerust met een meetsysteem om drukverschillen in de bodem te detecteren. Zo detecteren ze probleemloos eventuele indringers die het detectieveld benaderen en oversteken. Ook springen, rollen, rijden, glijden,… wordt allemaal feilloos gedetecteerd, waarna de gewenste alarmering volgt naar de eigenaar of een noodcentrale.

Verschillende soorten bodems

Het systeem werkt in verschillende soorten bodems, waaronder zand, klei, grind, gras, bestrating en asfalt. Het systeem maakt het mogelijk om een totale perimeter van maar liefst 12 kilometer te bewaken. De minimumlengte bedraagt drie meter. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bepaalde specifieke zones op een terrein extra te bewaken. Denk daarbij maar aan de toegang tot een loods met kostbare oldtimers.

Niet traceerbaar

Dit onzichtbare gronddetectiesysteem wordt totaal niet beïnvloed door het weer of andere omgevingsfactoren. Het kan ook niet getraceerd worden. Je hebt geen enkel plaatsverlies. De ruimte boven het detectiesysteem blijft perfect bruikbaar.

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een systeem voor gronddetectie. Contacteer TIM Security voor een persoonlijke presentatie van dit systeem.

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac