Skip to main content

Wilt u altijd en overal de status van uw alarmcentrale eenvoudig opvolgen? De nieuwe app van NetworX maakt het mogelijk. Deze app werkt ook voor bestaande NX alarmcentrales, mits het inbouwen van een communicatiemodule.

 

Een smartphone en een internetverbinding, meer heeft u tegenwoordig niet nodig om overal ter wereld tal van toestellen en apparaten aan te sturen. Dit geldt dankzij de app van NetworX vanaf nu ook voor uw alarmcentrale.

 

Overal waar u bent, controleert u eenvoudig de status van de centrale. Wanneer nodig schakelt u met één druk op het scherm uw alarmcentrale in of uit. Alarmen of technische meldingen kunnen per e-mail meteen aan u gemeld worden.

 

Eenvoudig te installeren

De gratis app is eenvoudig te installeren op een smartphone of tablet. Ook kan u deze raadplegen via webbrowser op uw pc of laptop. Wel hebt u in de alarmcentrale een communicatiemodule (NX-595E) nodig. Op alarmcentrales NX8, versie 2, kan deze print simpelweg ingeplugd worden. Indien u nog een NX8 versie 1 heeft dienen wij de print te vervangen naar een versie 2.

 

Wanneer deze module nog niet in uw centrale zit, kan deze eenvoudig geïnstalleerd worden. TIM Security geeft u graag advies op maat voor uw alarmcentrale. Wanneer gewenst installeren we bij u de vereiste communicatiemodule.

 

Koppelen met andere toepassingen

De module kan nog meer dan het aansturen van uw alarmcentrale. Zo behoren ook koppelingen met rolluiken, verlichting of de deurcontrole tot de mogelijkheden. Met de app stuurt u vervolgens al deze toepassingen eenvoudig vanop afstand aan.

 

Wenst u meer informatie over deze app en de talrijke mogelijkheden? Aarzel niet om ons te contacteren.

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac