Skip to main content

Beschikt u over een afgelegen plaats of buitenterrein waar u vanop afstand graag een extra oogje in het zeil houdt? Of wilt u de buitenomgeving rond uw woning bewaken? Dit kan een bouwwerf, een technische installatie, uw bedrijfsterrein of een andere locatie zijn. Met Videofied haalt u een draadloos modulair systeem in huis waarbij camerabeelden elke twijfel wegnemen wanneer de bewegingsdetector iets vaststelt.

 

Kostbare goederen buitenshuis of afgelegen locaties zijn extra gevoelig voor mensen met slechte bedoelingen. Videofied ontwikkelde een draadloos totaalsysteem met toepassingen voor buiten.

 

Verschillende toestellen

Een Videofied alarmsysteem bestaat uit verschillende toestellen die draadloos met elkaar communiceren. Allereerst – en onmisbaar in het systeem – is er de MotionViewer. Het buitentoestel combineert een infrarood bewegingssensor, een digitale videocamera en een infrarode verlichting. De MotionViewer toestel werkt volledig autonoom op batterijen, waardoor het eenvoudig te plaatsen is op afgelegen locaties en rondom woningen

 

Korte videoclip

Wanneer een indringer zich voor de bewegingssensor begeeft, neemt de digitale videocamera meteen een korte videoclip op van een tiental seconden. De infrarode verlichting maakt het mogelijk om ook bij duisternis heldere beelden te maken.

 

Doorsturen naar alarmcentrale

Deze clip wordt via de XTO alarmcentrale van Videofied via GPRS doorgestuurd naar de alarmcentrale. De operator van de alarmcentrale bekijkt de clip en oordeelt of het effectief over een ongewenste indringer gaat. Eerst wordt u op de hoogte gebracht van beweging rond uw woning of beveiligde locatie, na uw bevestiging wordt de politie verwittigd.

 

Alle twijfels of het al dan niet om een vals alarm gaat, worden dankzij de videobeelden meteen weggenomen. Bij een vals alarm wordt zo kostbare tijd en moeite bespaard omdat niemand moet langsgaan om de situatie persoonlijk in te schatten.

 

Talrijke toepassingen

De flexibele buitenbewaking Videofied is perfect voor talrijke toepassingen in de landbouw, autohandel, olie- en chemische industrie, mijnen, groeven,… De MotionViewer bewaakt efficiënt gsm-masten, elektriciteitskasten, bouwwerven,…

 

 

Meer informatie over de mogelijkheden van Videofied? Contacteer TIM Security.

 

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac