Skip to main content

Steeds meer bedrijfsleiders, handelaars en particulieren ontdekken de mogelijkheden van een mistgenerator om waardevolle items te beschermen. Het gaat dan niet om een mistgenerator die u kent van televisieshows of concerten, wél een speciale mistgenerator die in enkele seconden een volledige ruimte vult waardoor de inbrekers of ramkrakers letterlijk geen hand meer voor de ogen zien.

 

Deze speciaal ontwikkelde mistgenerator wordt als extra functionaliteit aangesloten op een nieuw of bestaand alarmsysteem. Ook een koppeling met een hold-up knop behoort tot de mogelijkheden.

 

Terwijl een alarmsysteem in de eerste plaats lawaai maakt en de hulpdiensten verwittigt, verhindert de mistgenerator dat de inbrekers of ramkrakers met een buit aan de haal gaan.

 

Geen tijd om te graaien

Wanneer de gekoppelde hold-up knop wordt ingedrukt of het alarmsysteem detecteert beweging, dan treedt de mistgenerator meteen en volautomatisch in werking. Tien seconden later zien de inbrekers of overvallers in de ruimte geen tien centimeter meer ver. Ramkrakers of inbrekers slaan instinctief in paniek en nemen meteen de vlucht. Wanneer ze langer blijven, vinden ze de uitgang niet meer. Ze krijgen geen tijd om gericht spullen mee te graaien.

 

Kleine én grote ruimtes

Een mistgenerator biedt allereerst een uitstekende oplossing voor kleinere ruimtes, bijvoorbeeld een juwelierszaak, een kledingwinkel, een fietsenwinkel of een particuliere woning met waardevolle voorwerpen. Daarnaast bestaan er ook krachtige modellen die razendsnel een volledige bedrijfshal vullen.

 

Extra mist wanneer nodig

Ook wanneer een auto een grote opening forceert in de vitrine of wanneer inbrekers doelbewust de ruimte verluchten voor een beter zicht, blijft de mist voldoende densiteit behouden. Zo bevat het systeem een rookdetector en wordt er extra mist gespoten wanneer nodig.

 

Volledig onschadelijk

Mits de nodige ventilatie merkt u na een half uur al niet meer dat de mistgenerator in werking is getreden. De mist is volledig onschadelijk en laat geen enkel residu of enige geurhinder achter.

 

Wel hangt u op de vitrine of de bedrijfsingang best een duidelijke sticker met een verwijzing naar de mistgenerator. Zo vermijdt u dat de brandweer met veel geweld binnenstormt om een ‘brand’ te blussen.

 

Interesse in de mistgenerator om inbrekers en ramkrakers te stoppen? Contacteer TIM Security. Wij werken met de mistgeneratoren van Smokecloak.

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac