Skip to main content

Supply chain security wint aan belang binnen de bedrijfswereld. We denken daarbij in de eerste plaats aan postorderbedrijven of webshops. Het verhaal gaat evenwel veel ruimer. Elk bedrijf met een magazijn en logistieke stromen met inkomende en uitgaande goederen of order picking heeft baat bij een geïntegreerd systeem van supply chain security. Supply chain security brengt je logistieke stromen letterlijk in beeld.

 

Bij supply chain security wordt in elke fase van de logistieke keten het product ingescand en automatisch gefotografeerd. Op die manier krijg je een helder beeld van de toestand van elk product in iedere stap van de logistieke keten binnen jouw bedrijf.

 

In welke fase vond een diefstal plaats? Waar trad een beschadiging op? Gaan de goederen correct verpakt buiten? Dankzij supply chain security bouw je een compleet digitaal beeldarchief op van de weg die elk individueel product of elk pallet aflegt binnen uw magazijn.

 

Wat omvat supply chain security?

We onderscheiden bij supply chain security verschillende stappen en mogelijkheden in de logistieke keten die worden gemonitord en gedocumenteerd:

  1. Inkomende goederen: inkomende goederen worden snel geregistreerd en gedocumenteerd met een digitale foto. Hiermee heb je de zekerheid dat inkomende goederen onbeschadigd aanvaard worden.
  2. Uitgaande goederen: dankzij de registratie en de digitale foto worden uitgaande goederen uitgecheckt met de zekerheid dat deze onbeschadigd en correct verpakt vertrekken.
  3. Parcel tracking: op elk moment weet je aan de hand van een nummer op de barcode waar elk product of pakket zich in de logistieke keten bevindt.
  4. Shipment tracking: welke producten of pakketten zitten in welke zending? Via de barcode en de centrale beheerssoftware vind je elk product meteen terug en weet je of een zending al dan niet vertrokken is.
  5. Number plate detection and acces control: leg automatisch de link tussen voertuigen en inkomende of uitgaande producten.
  6. Geautomatiseerde scanning of X-ray: een volautomatische kwaliteitscontrole van inkomende of uitgaande goederen

 

Maatwerk voor integratie in logistieke keten

De integratie van supply chain security in een logistieke keten vraagt maatwerk. TIM Security behoort tot de enkele geaccrediteerde Belgische beveiligingsspecialisten die de totaalsystemen van Geutebrück Supply Chain Security installeren.

 

Meer weten over de mogelijkheden van supply chain security? Contacteer TIM Security.

 

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac