Skip to main content

Nog veel meer dan gebouwen en voorwerpen verdienen mensen alle mogelijke bescherming. Sinds kort bestaat er een technische oplossing die de persoonlijke veiligheid van uzelf en uw medewerkers op elk moment garandeert, zeker wanneer u alleen op pad gaat.

 

Veel mensen werken tijdens de uitoefening van hun professionele bezigheden alleen. Niet zelden komen ze overdag, ’s avonds en ’s nachts in situaties waarbij er potentieel gevaar dreigt. Daarbij hebben we het niet alleen over criminele bedreigingen, ook een arbeidsongeval is snel gebeurd. Denk bijvoorbeeld maar aan de dagelijkse risico’s die bewakingsagenten, dokters, leveranciers, reparateurs, land- en tuinbouwers, boswachters, vrachtwagenchauffeurs, winkeliers, zaakvoerders van KMO’s,… lopen.

 

TIM Security heeft voor deze beroepsgroepen een nieuwe technologische oplossing in huis. Met een persoonlijk toestelletje – zo groot als een sleutelhanger – activeert u bij een ongeluk of een gevaar met één druk op de SOS-knop een stil alarm. Na dit sein maakt het toestelletje meteen de verbinding met een meldkamer.

 

Meeluisteren via microfoon

Het toestel bevat een GPS, waardoor de operator in de meldkamer direct ziet waar u zich bevindt. Bovendien hoort de meldkamer dankzij de ingeschakelde microfoon automatisch wat er ter plaatse gebeurt. Op basis van deze eerste vaststellingen onderneemt de meldkamer de nodige actie. Zo is het mogelijk om vooraf afgesproken contactpersonen in te schakelen of – bij hoge nood – meteen de hulpdiensten te verwittigen.

 

Nooit meer alleen…

Dankzij dit persoonlijk beveiligingssysteem is niemand nooit meer alleen. Met één druk op de knop bereikt u professionele hulp die meteen weet waar u zich bevindt. De meldkamer staat 7 dagen op 7, 24 uur op 24 stand-by.

 

Meer informatie over de mogelijkheden van deze persoonlijke beveiliging? Contacteer dan TIM Security.

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac