Skip to main content

Wanneer u uw woning/bedrijf wilt beveiligen, denkt u spontaan aan een alarmsysteem en camerabeveiliging.

Het merendeel van onze klanten denkt niet aan één van de meest effectieve beveiligingsmiddelen tegen inbraken. Mistgeneratoren hebben een historie van succesvolle inbraakpreventies. 

Een inbreker is gemiddeld 5 à 10 minuten in uw woning of bedrijf aanwezig voor het stelen van uw bezittingen. Voldoende tijd dus om uw meest waardevolle spullen te vinden en mee te nemen, maar 5 minuten is ook meer dan voldoende tijd voor een inbreker om vernieling te zaaien. 

Tegen de tijd dat de politie aankomt, zijn de dieven al lang gaan vliegen. Dan is het hopen dat u beschikt over een camerabeveiliging om de dieven te identificeren.

Mistgeneratoren om het zicht te belemmeren

Wat is de enige effectieve manier om dieven te belemmeren? Het ontnemen van hun zicht uiteraard. 

Denk bijvoorbeeld aan de keer dat u op een feest was en dat de DJ mist in het publiek blies, toen zag u hoogstwaarschijnlijk ook geen steek voor ogen. Een mistgenerator voor inbraken heeft exact hetzelfde effect.

Wat doet een mistgenerator?

Een mistgenerator dient als de geschikte aanvulling op uw bestaande inbraakbeveiliging. Vanaf het moment dat uw alarm afgaat, treden de mistgeneratoren in werking. 

Op die manier overbrugt u de tijd tot de politie arriveert en ontneemt u dieven de kans voor het stelen van uw waardevolle bezittingen. 

Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele negatieve gevolgen op uw gezondheid. Het is dezelfde mist die eveneens gebruikt wordt op evenementen. 

Wat voor type mistgenerator hebt u nodig?

Om daar een correct antwoord op te formuleren, moeten we een antwoord hebben op volgende vragen:

  • Wat is de oppervlakte en hoogte van de te beveiligen ruimte?
  • Dient de hele ruimte gevuld te worden met mist?
  • Spreken we over een winkelpand, kantoorgebouw, serverruimte, …?

Aan de hand van deze vragen bekijken we vervolgens wat voor type mistgenerator u nodig heeft voor een optimale inbraakpreventie.

Conclusie

Een mistgenerator vormt de perfecte aanvulling op uw bestaande inbraakbeveiliging. Het merendeel van de inbraken gebeurt zonder voorbedachte rade, dus het is een goed systeem om achter de hand te hebben om inbrekers af te schrikken.

Wilt u een mistgenerator voor uw bedrijf?

Leave a Reply

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac