Skip to main content

Vooral op beurzen en andere tijdelijke events vragen exclusieve voorwerpen zoals juwelen en horloges extra bescherming. Dat geldt zowel binnen als buiten de openingsuren van het event. Deze bescherming is niet alleen nodig omwille van de uiterst hoge kostprijs van sommige exclusieve stukken – vaak meer dan enkele 10.000en euro’s -, deze extra beveiliging wordt in vele gevallen verplicht opgelegd door de verzekering. Eén van de elementen van de extra bescherming is het voorzien van een elektronische alarminstallatie op de vitrinekast. Dit is perfect mogelijk, maar vereist maatwerk door een specialist in elektronische beveiliging.

Een vitrinekast op events of beurzen kan perfect worden voorzien van een alarminstallatie. Op de vitrine wordt een magneetcontact geplaatst. Het alarmsysteem kan eenvoudig worden in- of uitgeschakeld met een codeklavier en/of een afstandsbediening.

Wanneer de vitrinekast wordt geopend bij een geactiveerd alarm, wordt meteen de sirene getriggerd. Optioneel wordt de meldkamer verwittigd, welke de verantwoordelijke personen contacteert en na verificatie de politie kan verwittigen.

Meerdere beveiligde vitrinekasten koppelen

Naast het uitrusten van een alleenstaande vitrinekast met elektronische beveiliging, kunnen er ook meerdere vitrinekasten aan elkaar gekoppeld worden. Zo moet je slechts één alarminstallatie in- of uitschakelen.

Voor wie?

De elektronische beveiliging van vitrinekasten vereist maatwerk. De kasten worden vooral besteld door juwelen- of horlogemerken. Zij gebruiken deze beveiligde kasten vrijwel uitsluitend voor de talrijke beurzen of events waar ze aanwezig zijn.

Ook individuele juweliers hebben baat bij beveiligde kasten. Ze kunnen deze doorheen het jaar gebruiken in hun winkel, zonder noodzakelijk het alarm in te schakelen. Wanneer ze evenwel naar een beurs moeten, nemen ze de vitrinekast mee en activeren ze het ingebouwde alarm.

Interesse in een vitrinekast met elektronische beveiliging? Contacteer TIM Security voor verdere informatie.

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac