Skip to main content

In vergelijking met vaste bewakingscamera’s bieden autonome camera’s tal van extra mogelijkheden. Omdat ze functioneren op een batterij, moet je ze niet aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Je kan ze dus heel eenvoudig en snel installeren én verplaatsen. Deze flexibiliteit maakt een autonome camera uitermate geschikt voor tijdelijke beveiliging van enkele dagen.

Er bestaan tal van situaties waar tijdelijke beveiliging is aangewezen. Denk maar aan een gemeentebestuur die sluikstorters wil betrappen op gevoelige locaties. Ook voor de beveiliging van events biedt bewaking met autonome camera’s een gegarandeerde meerwaarde. Bouwwerven die veelvuldig geteisterd worden door diefstallen, hebben baat bij tijdelijke beveiligingscamera’s.

Autonome camera’s werken op batterijen en hebben dus geen netstroom nodig. Ze kunnen eenvoudig worden opgehangen aan muren, bomen, elektriciteits- en verlichtingspalen,… De beelden worden bewaard op een SD card in de camera, live laat je de beelden via WIFI of 4G online doorsturen naar je computer, tablet of smartphone. Het vormt geen enkel probleem om – bijvoorbeeld tijdens een event – de beelden van meerdere camera’s te laten samenkomen op één scherm voor monitoring. Er kan ook interactief met deze beelden gewerkt worden.

Vandalismebestendig

Sinds 2017 is er een autonome bewakingscamera op de markt die een totaaloplossing biedt. De camera zit in namelijk in een vandalismebestendige behuizing, iets wat op werven, events of sluiktstortgevoelige plaatsen geen overbodige luxe is.

Deze behuizing is bovendien volledig waterdicht, wat de camera perfect geschikt maakt voor buitentoepassingen. Indien gewenst kan nummerplaatlezing als optie worden toegevoegd.

Van 4 tot 10 dagen autonomie

De autonomie van de camera’s verschilt type per type. Tot tien dagen autonomie is met een bepaald type perfect mogelijk. Wanneer de batterijen leeg zijn, steek je de camera gewoon in het stopcontact.

Meer weten over de mogelijkheden van een autonome camera die functioneert op batterijen?
Contacteer TIM Security voor meer info.

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac