Skip to main content

Uiteraard is het zeer handig te weten wie er voor de deur staat wanneer er aangebeld wordt en je thuis bent. Nog belangrijker is het om te weten wie voor de deur stond wanneer je weggeweest bent. Nieuwe parlofoniesystemen met camera en geheugen kunnen het allemaal.

De nieuwe Panasonic VL-SWD501EX is een staaltje spitstechnologie op alle fronten. Dit ingenieuze maar toch bijzonder betaalbare systeem bestaat uit een deurbel met ingebouwde camera, een hoofdmonitor voor binnen én een draadloze handset.

 

Hoe werkt het systeem?

  • De deurbel met camera is via bekabeling verbonden met de hoofdmonitor Deze staat op zijn beurt draadloos in verbinding met de handset.

 

  • Wanneer er wordt aangebeld, maakt de ingebouwde camera beelden van de bezoekers voor de deur. Deze worden doorgestuurd naar de hoofdmonitor en de draagbare handset. Op beide toestellen verschijnt het beeld van wie voor de deur staat. Je kan de bezoekers toespreken met zowel de hoofdmonitor als de handset.

 

  • Is het beeld onvoldoende duidelijk? Aan de hand van de touchscreen op de hoofdmonitor en de handset kan je met de camera inzoomen.

 

  • Ben je niet thuis? De camera bewaart alle beelden van bezoekers, zodat je deze achteraf kan raadplegen. De hoofdmonitor houdt de beelden bij op het toestel zelf of op een SD-geheugenkaartje. Deze geheugenkaart kan je ook raadplegen op je pc.

 

  • Is het te donker? De sensor van de camera meet de lichtsterkte en schakelt wanneer nodig een ingebouwd lampje in voor extra verlichting.

 

  • Het systeem bevat ook de mogelijkheid om zowel met de handset als met de hoofdmonitor een slot te ontgrendelen met een druk op de touchscreen.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit innovatieve parlofoniesysteem dat uitblinkt met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Contacteer dan TIM Security voor meer informatie.

 

Close Menu

U kunt altijd op ons rekenen

Wanneer u kiest voor TIM Security, dan kiest u voor zekerheid. Zekerheid voor het juiste kwaliteitsvolle elektronisch beveiligingssysteem, maar ook zekerheid voor een uitmuntende naservice. Wij garanderen onze volledige service met eigen gespecialiseerde medewerkers.

Dringende depannages: 24/7

Tijdens kantooruren: 03 / 458 78 58

Buiten kantooruren: zie gegevens op eerdere klantencorrespondentie of zie uw Tim Security map.

Helpdesk tijdens de kantooruren

Tijdens de kantooruren kunt u met alle vragen terecht bij onze helpdesk. Onze helpdesk beschikt over alle technologische middelen om – mits uw toestemming – de goede werking van uw beveiligingssysteem op afstand te controleren.

Download hier Anydesk voor Windows of Mac